Друкувати
Вийти заміж – це не повинно бути основною метою дівчини. Вона повинна прагнути до того, щоб знайти справжнє кохання, створити міцну сім’ю. У православ’ї сім’ю вважають маленькою церквою. І саме тому церква всіляко сприяє пошуку другої половинки. Як випросити в бога чоловіка і кому віддавати хвалу, щоб укласти міцний шлюб та щасливе заміжжя? Про це Ви дізнаєтеся з нашої статті, тексти молитв про заміжжя додаються.

Молитва про заміжжя

Список молитв про заміжжя:

  1. Молитва про заміжжя
  2. Молитва матері про заміжжя дочки до Богородиці
  3. Молитва матері за заміжжя дочки до святої Матрони
  4. Молитва за майбутнього чоловіка
  5. Молитва про заміжжя до св Йосифа про доброго чоловіка
  6. Молитва чоловіка про добру дружину
  7. Молитви про заміжжя святій Параскеві П’ятниці

Молитва про заміжжя (молитва дівчини про заміжжя про добру долю) текст

О, Всеблагий Господи, я знаю, що велике щастя моє залежить від того, щоб я Тебе любила всією душею і всім серцем моїм, і виконувала у всьому святу волю Твою. Керуй же Сам, о Боже мій, душею моєю і наповнюй серце моє: я хочу догоджати Тобі Одному, бо Ти Творець і Бог мій. Збережи мене від гордості і самолюбства: розум, скромність і цнотливість нехай прикрашають мене. Неробство противне Тобі і породжує пороки, подай же ми полювання до працьовитості і благослови труди моя.

Оскільки ж Закон Твій святий наказує людям жити в чесному подружжі, то приведи мене, Отче Святий, до цього, освяченого Тобою, стану, не для догоди бажанню моєму, а для виконання призначення Твого, бо Ти Сам сказав: недобре чоловікові бути одному і, створивши йому дружину в помічницю, благословив їх рости, множитися і населяти землю. Вислухай смиренну молитву мою, з глибини дівочого серця Тобі віддаємо; дай мені чоловіка чесного і побожного, щоб ми в любові з ним і в згоді прославляли Тебе, милосерднаго Бога: Отця, і Сина, і Святого Духа, нині й повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва матері про заміжжя дочки до Богородиці

Пресвята Богородиця, пристановище грішним і заступниця християн!
Збережи і захисти до Тебе в нещастя вдаються,
Стогони наші почуй, благання і прохання, вухо Своє нахили до слів нашим!
Чи не отруєнь від прохань наших, подай і навчи рабів Твоїх!
Будь нам Матір’ю Покровителькою, на допомогу Твою сподіваючись,
До життя тихої і спокійної йдемо ми все, про неї просимо.
Марія, Мати Заступниця, покрий нас клопотанням Своїм,
Від ворогів і недругів захисти, пом’як злі серця та помисли!
За дочку свою, рабу Божу (ім’я) прошу, про щастя її сімейному!
Відведи в гавань тиху її, чоловіком вірним нагороди
За старання все, за прохання, за вчинки добрі!
На шлях вірний направ, заповіді виконувати допоможи,
На страшному суді за неї заступився!
Амінь!

Молитва матері за заміжжя дочки до святої Матрони

Благаю тебе, свята Матрона, про щастя улюбленої дочки. Допоможи їй не помилитися з вибором і усунь від неї невірних людей. Пошли їй заміжжя світле і шлюбне життя за Божими Законами. Хай буде воля твоя. Амінь

Молитва за майбутнього чоловіка

Господи, я молю Тебе про чоловіка, який колись стане частиною мого життя. Я не знаю, хто він, але знаєш Ти, і я прошу – піклуйся про нього: про чоловіка, який справді любить Тебе більше, ніж будь-що в житті; який визначить у своєму серці для мене друге місце – адже перше належить Тобі; який живе не для себе – для Тебе.

Поєднай мене, Боже, з чоловіком, який має мудре серце, а не лише гострий розум; який не лише любитиме мене, але й поважатиме… Який не лише пеститиме мене, але й застерігатиме, а іноді – і докорятиме, коли я буду помилятися, та з порозумінням і любов’ю наставлятиме. Який любитиме мене не за мою вроду, але за моє серце. Який зможе бути моїм найкращим другом: чи то в радості, чи у смутку; коли здорова, чи ж-то хвора; коли я на злеті, чи коли в занепаді; коли чиню вірно, чи коли роблю хибний крок – завжди. З чоловіком, який дасть мені відчути себе слабкою жінкою поруч із собою… яка, як Фенікс постає із попелу, коли йому потрібна підтримка, опора, допомога.

Моє бажання, щоб коли ми, врешті-решт, зустрінемося, обоє могли сказати: „Великий Ти єси, Боже! Ти дав мені того, хто може зробити моє життя досконалим перед Тобою!” Я знаю, що Ти хочеш, щоб ми зустрілися у визначений Тобою час… і Ти зробиш усе найкращим і найнеймовірнішим чином у Свій час.

Даруй, Господи, не поспішати і дочекатися свого “Твого Часу”! Прийми щиру подяку від серця, що вірить і возносить Тобі хвалу, славу і честь! Амінь.

Молитва про заміжжя до св Йосифа про доброго чоловіка

Святий Йосифе, Обручнику Богородиці! На порозі дорослого та самостійного життя звертаюся до тебе по допомогу в прийнятті важливого рішення у справі подружжя та вибору доброго чоловіка. Свідомість того, що сама Найсвятіша Діва Марія – Матір Божа, знайшла у тобі найкращого супутника життя та вірного Обручника, приводить мене сьогодні в цій справі до тебе. Прошу тебе про благодать знайти доброго чоловіка, вірного товариша життя, з яким могла би з’єднатися вузами таїнства подружжя, створити родину сильну Богом, розділяти радості й негоди, у взаємному розумінні, повазі, любові та посвяті будувати щастя родинного життя на фундаменті Євангелії. Амінь.

Читайте також: Молитви до св Йосифа.

Молитва чоловіка про добру дружину

Святий Йосифе, пречистий Обручнику Богородиці Діви! Бог вчинив тебе найщасливішим чоловіком, давши тобі супутницею життя Найсвятішу і Непорочну Діву, Матір самого Бога. Через красу та святість твого життя ти став заступником усіх подружніх пар. Прошу тебе про щасливий вибір та благодать знайти добру, вірну, розсудливу та святу дружину, якій би я міг довірити своє серце і з’єднатися з нею міццю таїнства подружжя. Випроси їй життєву мудрість, велике серце, побожність. Щоби вона сяяла добротою та формувала життя родини згідно задумів Предвічного. Амінь.

Молитва до святої Параскеви про заміжжя

О свята і преблаженні мучениці Христового Параскево, окрасо дівоцька, мучеників похвало, премудрих подив, віри християнської охоронниці, ідольския льсти облічітельніца, Євангелія Божественного поборницею, заповідей Господніх ревнітельніце, сподобилася прийти до пристановища вічного спокою і в Чертоза Жениха твого Христа Бога світло веселиться, подвійним вінцем дівоцтва і мучеництва прикрашена! Молимо тебе, свята мученице: буди про нас (імена) печальницею до Христа Бога, Його ж преблаженні зором повсякчас веселіш; Розженіться твоїми святими молитвами морок, який прибув від гріхів наших: випроси у Бога світел світло благодаті душевним і тілесним Очоси нашим: просвіти нас, затьмарених гріхами, світлом Божої благодаті, так твоїх заради святих молитов дасться безочесним солодке зір.

О велика угодниці Божого! Про мужній діво! Про міцна мучениці, святая Параскево! Святими твоїми молитвами будь нам грішним помічниця, заступайся і молися про проклятих і зело недбайливих грешніцех, прискорить на допомогу нам, бо зело немічні есми; моли Господа, чиста дівчині, молі Мілосерднаго, свята мученице, молі Жениха твого, непорочна Христова невісто, та твоїми молитвами пособствовані, мороку ж гріховного ізбивше, у світлі істинної віри і діянь божественних внидем в світло вічний дні невечерняго, до міста радости пріснаго, в немже ти нині світло блістаеші славою і радістю безкінечності, славословящі і оспівуючи з усіма небесними силами трісіятельное єдине Божество, Отця і Сина і Святого духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Читайте також: Молитва до Покрови щоб вийти заміж, Молитва до Святого Антонія про заміжжя, Молитви про кохання.

Рейтинг: 3.8 - 10 Голосов