Друкувати
Кохання — найсильніше почуття у світі, кожна жінка і чоловік мріє зустріти своє кохання, щоб воно запалило його серце, розтопило душу, підняло людину до небес. І кожен мріє про взаємне кохання, але не завжди вдається заслужити таке кохання. В таких ситуаціях слід звернутися до вищих сил та прочитати молитву про кохання.

Кажуть, якщо Бог людині дав життя, то обов’язково дасть її половинку. Потрібно лише вміти її побачити і терпляче чекати. Якщо ви досі не зустріли свого кохання, значить пропустили або зустріли не ваше. Буває й так, що є коханий, але стосунки застрягли у своєму розвитку, то й тут також важлива Божа допомога.

Молитва щоб бути з коханим

Список з 5 молитв про кохання:

  1. Молитва кохання
  2. Молитва щоб знайти кохання
  3. Молитва на взаємне кохання
  4. Молитва дівчини про кохання
  5. Молитва для збереження кохання

Молитва кохання (молитва за кохану людину)

Отче Боже наш! Ти, який любиш нас, Тобі довіряю все, що маю найдорогоціннішого: мій скарб – кохану людину. Ти кохаєш більше, ніж я зможу покохати. Довіряю її Твоїй любові, огорни її своєю опікою та оберігай від усякого зла. Нехай Твій Ангел її охороняє  і  береже.  Даруй  їй (йому) здоров’я і мудрість, наповни радістю й миром. Нехай оточує її (його) доброзичливість людей, нехай на своїй дорозі зустрічає посмішку й прихильність людей.

Боже Провидіння! Тобі віддаю нас і цю любов, яка розквітла в наших серцях. Допровадь нас щасливо до Шлюбу й допоможи побудувати спільний дім, у якому Ти будеш мешкати з нами. Ти, що піклуєшся про польові лілеї і небесне птаство, будь із нами, уповаємо на Тебе. Нехай над нами і в нас виповниться Твоя свята безпомилкова воля.

Маріє, Мати чистої любові! Молись за нас. Амінь.

Молитва щоб знайти кохання

Перед Тобою, Господь, стою, і перед Тобою лише можу відкрити серце моє, і знаєш Ти все, про що просити буду, бо порожньо серце моє без любові земної, і молити буду і просити дати мені шлях швидкий до того єдиного, хто здатний осяяти світлом новим все життя мою і відкрити серце своє назустріч моєму для чудесного злиття доль наших і набуття загальної душі. Амінь.

Молитва на взаємне кохання

Чудотворець Миколай, Захисник і Спаситель. Прости мене грішну, не осуди мене нагальну. Чи не отруєнь мою любов справжню і заспокой від плачу душу болючу. До хлопця почуття маю я світле, і прошу тебе виконати заповітне. Коли Бог засудить прохання мою, я насильно милою бути не велю. Хай буде воля твоя. Амінь.

Молитва дівчини про кохання до Ксенії Петербурзької (молитва щоб знайти хлопця)

О, всеблаженна мати Ксенія! Голод і холод, спрагу і спеку зазнала. Під Господнім покровом живе, Богоматір’ю відома та укрепляема. Ти пробач всі мої гріхи, що вільно або мимоволі робила. Допоможи, свята Ксенія, хворих зціли, сімейним щастя ниспошли. Прошу тебе, наповни серце моє любов’ю земної. Пішли супутника життя, здатного світлом осяяти шлях наш. Благослови, мати Ксенія, відносини наші, небесами провіщали. В ім’я Отця, і Сина, і Святого духа. Амінь.

Молитва для збереження кохання

О, блаженна мати Матрона, до твого заступництва вдаємося і тобі слізно молимо. Яко імущу велие відвагу по Господу, пролий теплу молитву про Рабех твоїх, в скорботи дущевней перебувають і допомоги від тебе просять. Істинно бо слово Господнє: просите і дається вам і паки: яко аще два від вас радилися, на землю про всяку річ, її ж аще просити, буде има від Отця Мого, іже на небесах. Почуй зітхання наша і донеси до престолу Владична, і діжі ти предстоіші всми, яко багато може перед Богом молитва праведника. Та не до кінця забуде нас Господь, але дивиться більше з висоти небесні на скорботу рабів Своїх і плід лона на корисне дарує. Воістину, Боги дете хощет, тако сотвори Господь Аврааму і Саррі, Захарії і Єлисаветі, Йоакима і Анни, з ним же молі. Тако І нехай Господь Бог і нам по милості своєї і невимовного людинолюбства. Нехай буде благословенне ім’я Господнє благословенне і від нині і до віку. Амінь.

Читайте також: Молитва до Покрови щоб вийти заміж, Молитва про заміжжя.

Рейтинг: 4.9 - 9 Голосов