Друкувати
Православні молитви на удачу здатні принести успіх у будь-якій справі. Звертаючись до Бога і святих з молитвою про допомогу у справах в усьому, треба пам’ятати про те, що почутиме лише прохання щире, спрямоване від людини з чистими помислами. Молитися про допомогу у справах рекомендується щодня — аж до настання позитивних змін на краще.

Список молитв про допомогу та успіх:

  1. Молитва про допомогу у справах до Бога і Богородиці
  2. Молитва про допомогу у справах
  3. Молитва прохання про допомогу Архангелу Михаїлу
  4. Молитва про фінансову допомогу до Миколая Чудотворця
  5. Молитва до Матрони про гроші щоб водилися гроші
  6. Молитва на успіх у справах
  7. Молитва на успіх
  8. Молитва на повернення грошей

Молитва про допомогу у справах та успіх

Молитва про допомогу у справах до Бога і Богородиці текст

Господь наш Всевишній і Всемогутній, допоможи мені знайти милість твою і знайти рішення, від якого не будуть страждати інші люди і я. Допоможи мені знайти справедливість і на всі питання відповісти правильно. Прости мені гріхи мої, які мені довелося взяти на себе, щоб уникнути ще більших проблем. Молю тебе і Матінку Заступницю про допомогу духовної, спрямування на шлях істинний, про якнайшвидшому вирішенні моїх проблем. Нехай відступить страх, що робить мене слабше, і прийде милість твоя, сяюча всі світлом своїм і величчю. Навчи нас всіх співчуття і дай нам сил прийняти будь-які обставини. Амінь.

Молитва про допомогу у справах

Царю Небесний, Утішителю, Душе істини, Іже всюди сый і вся ісполняяй, Сокровище благих і життя Подавцю,: прийди і вселися в ни, і очисти ни від всякия скверни, і спаси, Блаже, душі наша. Благослови, Господи, і допоможи мені, грішному, зробити чи починати мною справу, на славу Твою. Амінь.

Молитва прохання про допомогу Архангелу Михаїлу

О, святий Михайло, зглянься над нами, грішними, благаючими про твоє заступництво, спаси нас, грішних рабів, від усілякої зарази, гріха і слабкості. Зміцни віру, щоб могли ми дати відсіч cпoкусам лукaвого і проблемам лютим. Не покинь нас, найсвятіший, тобі моляться про допомогу, бо в тебі шукаємо порятунок і захист. Амінь.

читайте також: молитва до Святого Антонія про допомогу, молитви про роботу

Молитва про фінансову допомогу до Миколая Чудотворця

Святий Миколай Чудотворець, молю тебе про допомогу. Прошу, будь до мене строгий, але справедливий. Пішли мені достаток по вірі моїй і вбережи від помилок. Дай мені мудрості, щоб грамотно розпоряджатися грошима, і притягнути можливості, які дарують мені фінансову свободу. Надіюсь на тебе, бо ти допомагаєш кожному прохачеві. Щоб рославилося Ім’я твоє на віки віків. Амінь.

Молитва до Матрони про гроші щоб водилися гроші (молитва на гроші)

Уповаю на тебе, про Матрона Московська, і благаю про допомогу у важкі дні. Ти заступаєшся за праведних і покарання грішних. Ниспошли мені грошового достатку і очисти мою душу від злості й заздрощів. Нехай прибудуть гроші на їжу та покриття витрат необхідної важливості. Попроси у Господа Бога милосердя і не прогневайся на мене за убогість душі. Нехай буде так. Амінь

Молитва на успіх у справах

Я закликаю свого ангела-хранителя доторкнутися до моєї долі, направити мої шляхи в русло благополуччя і удачі. Коли ангел-хранитель мій почує мене, благословенним дивом моє життя оберст нового змісту, і я знайду успіх в справі сьогоднішньому, і в справах майбутньому не буде перешкод для мене, бо рука мого ангела-хранителя веде мене. Амінь.

Сильна молитва на успіх і удачу

Господи, Отець наш милостивий, Спаситель наш! Нехай злетить прохання моє до Престолу Твого, і не загубиться слово моє в молитвах інших, і не опоганиться прохання моє в помислах грiховних! Кожне дитя своє ти любиш і поблагословиш його на успіх, життя радіснe і праведне.

Кожне дитя своє, що кається, ти милуєш і прощаєш, любов’ю своєю зціляєш пороки і омивається їх чоло грiшне. Щиро моляться знаходять спокій і щастя біля стoп твоїх. Подаруй мені, Боже, своє прощення і удачу в справах моїх чистих, тобі угодних. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь

Молитва на повернення грошей

Господи Ісусе Христе, Сину Божий. До допомоги твоєї вдаюся не з бажання збагатитися, не з ганебних мотивів, а з проханням наставити на шлях істинний раба Божого (ім’я боржника). Направ його рукою своєю, осені шлях його своїм світлом, щоб зміг він вибратися з мирських проблем, його з’їдає. Пошли йому допомогу у кримінальних справах, сподоби життя через мирного і милостивого. Виведи його з темряви і вкажи дорогу правильну, щоб спало з нього тягар важкий і розв’язалися проблеми мирські. Собі ж, грішному рабу Твоєму, прошу лише повернення боргового, щоб минути пучину труднощів. Хай буде воля Твоя. Амінь.

читайте також: Молитва до пророка Іллі про допомогу.

Рейтинг: 4.6 - 9 Голосов