Друкувати
З роботою у більшості людей пов’язані очікування гідного життя, просування кар’єрними сходами, благополуччя в сім’ї. Однак вони не завжди виправдовуються, а життя дає неприємні сюрпризи, в діловій сфері настає чорна смуга, наповнена різними невдачами та перешкодами. Якщо ситуація досить складна, а впоратися з нею не вистачає сил, варто відвідати храм і звернутися з молитвою про допомогу в роботі до Вищих сил, Божої Матері, які не залишать благання без уваги. Той, хто молиться, якщо він щиро вірить в успіх, отримає підтримку, захист від недоброзичливців, відчує зміни на краще.

Дуже сильна молитва про роботу

Список молитв про роботу:

  1. Дуже сильна молитва про роботу
  2. Молитва до Миколая про роботу
  3. Молитва до св Спиридона про роботу
  4. Молитва про добру та хорошу роботу
  5. Молитва Трифону про роботу
  6. Молитва до Матрони про роботу
  7. Молитва про допомогу в роботі щоб на роботі все було добре
  8. Молитва перед роботою за успішну роботу
  9. Молитва на успіх в роботі

Дуже сильна молитва про роботу

Господи Ісусе, Батько наш небесний! Даруй рабу Твоєму (ім’я) роботу до душі, щоб я міг (могла) самореалізуватися і проявити всі свої здібності і таланти, які Ти дав мені при народженні, яка доставить мені неймовірну радість і втіха, стане моєю віддушиною і покликанням. Допоможи приносити користь своєю працею ближнім людям і дай сили на кожен день, щоб працював (працювала) я невпинно і з великим завзяттям. Хай буде воля твоя. Амінь

Молитва до Миколая про роботу (щоб влаштуватися на роботу)

Святий Миколай Угодник, звертаюся до тебе за допомогою чудодійної. Допоможи мені, нехай Робота знайдеться, труднощі з дороги заберуться. Ставлення начальника зміниться, а трудові справи налагодяться. Зарплата хороша з’явиться, трудові обов’язки мені подобатися. Нехай буде так. Амінь

Молитва Миколі Чудотворцю про роботу (молитва від ворогів на роботі)

Микола Чудотворець! Якщо злість і заздрість з’являться, нехай вони розваляться. Микола Чудотворець, прости мої гріхи, звільни душу від злих помислів, підтримай та допоможи пережити труднощі. Нехай буде так. Амінь

Молитва до св Спиридона про роботу

Про преблаженный святитель Спиридон! Умоли благосердного Чоловіколюбця Бога, та не осудить нас за беззаконня наші, але так учинить з нами з Своєї милости. Випроси нам, недостойним рабам Божим, у Христа Бога мирну і мирне життя, душевне і тілесне здоров’я. Визволи нас від всяких душевних і тілесних хвороб і бід, від усіх томлений і наклепів диявола. Поминай нас біля престолу Вседержителя і умоли Господа Ісуса Христа, нехай подасть нам прощення багатьох наших беззаконня, безбідне і мирне житіє, нехай дарує нам кончину життя непостыдную і мирну і сподобить нас у майбутній життя вічного блаженства, та постійно воссылаем славу і подяку Отцю і Сину і Святому Духові, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь

Молитва про добру та хорошу роботу (молитва щоб знайти роботу)

Мотря, поможи своїми молитвами рабу (ім’я) знайти хорошу роботу порятунок, щоб багатство знайти. Поможи мені (ім’я) знайти милостивого начальника, не нехтує заповідями, Отця нашого, і не примушує рабів його працювати в дні недільні, святкові. Так врятує Господь сина свого (ім’я) від усіляких пригод. Нехай же буде праця цей на користь сім’ї і батькам, дітям. Амінь

Молитва Трифону про роботу

О, святий мучениче Христовий Трифоне, швидкий помічниче всім, хто до тебе вдаються, і тим, хто молиться перед святим твоїм образом скоропослушний захиснику! Почуй же нині і у кожен час наше моління, недостойних рабів Божих, що шануємо святу пам’ять твою. Ти ж бо, угодниче Христовий, сам обіцяв перед відходом своїм від житія цього тлінного молитися за нас до Господа і випросив у Нього дар цей: якщо хто в якій-небудь нужді і печалі своїй почне кликати святе ім’я твоє, той хай буде врятований від усякого нападу злого.

І як ти колись зцілив дочку цареву в місті Римі, яку від мучив диявол, так і нас від люті його підступів вбережи у всі дні життя нашого, особливо ж у страшний день останнього нашого подиху будь заступником нашим, коли темні образи лукавих бісів оточать нас і почнуть нас лякати. Будь нам тоді помічником і швидким прогонителем лукавих бісів, і до Царства Небесного проводирем, так як ти нині стоїш з собором святих біля Престолу Божого, моли Господа, щоб сподобив і нас причасниками бути вічних веселощів і радості, щоб ми заслужили з тобою разом славити Отця і Сина і Святого Утішителя Духа на віки. Амінь.

Молитва до Матрони про роботу

Свята блаженна наша Мати Матрона, помози святими твоїми молитвами рабу Божому (ім’я річок) знайти зручну роботу до спасіння і духовному зростанню, щоб багатіти йому в Бога і не марнувати душі своєї на мирське – суєтне і гріховне. Помози йому знайти милостивого роботодавця, не зневажає заповіді і не примушує трударів під початком його до робіт у дні недільні і святих свят. Так, захистить Господь Бог раба Божого (ім’я річок) на місці праць його від усякого зла і спокуси, буде праця цього йому порятунок, Церкві і Батьківщині на користь, батькам на радість Амінь

Молитва про допомогу в роботі щоб на роботі все було добре

Ісус Христос, Син Божий, сподіваюся я на допомогу Твою. Захисти мене від зла і невдач, будь мені підтримкою в моменти важкі. Допоможи мені, грішному, роботу мою благополучно виконати. Амінь.

Молитва перед роботою за успішну роботу

Благослови, Господи, цю роботу, яку нині розпочинаю, і допоможи мені успішно завершити її за допомогою Твоєї благодаті. Тобі присвячую ввесь труд і старання, щоб вони послужили на благо і спасіння моїх ближніх. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва на успіх в роботі

Господь Бог Всесильний, у владі Твоїй все життя моє, і вірю я в Твою допомогу і благословення. Розпалив іскру прояви Вічної, так нехай вона виразиться в мені. Я, раб (а) Божий (а) (ім’я), прошу Царя Небесного до долі моєї доторкнутися і спрямувати сили мої в русло успіху, щоб життя моє знайшло вищий зміст, щоб будь-які справи, розпочаті мною, були завершено успішно, щоб перепон на моєму шляху життєвому не виникало. Хай допоможе мені могутність руки Божої. Амінь.

Рейтинг: 4.8 - 6 Голосов