Друкувати
Життєва метушня, політична нестабільність, фінансові труднощі, захворювання та епідемії, інші проблеми призводять до виникнення душевних мук. Заспокоїти себе можна ліками, але набагато безпечніше та ефективніше звернутися до Святих.

Є спеціальні молитви для заспокоєння душі, нервів, та серця, читати які потрібно за правилами, дотримуючись нескладних до виконання порад. У складних життєвих ситуаціях важливо знати, які тексти читати, щоб отримати допомогу.

Молитва про душевний спокій

Зміст:

  1. Молитва про душевний спокій
  2. Молитва щоб заспокоїти нерви
  3. Молитва щоб був спокій в сім’ї
  4. Молитва для заспокоєння душі
  5. Молитва за зцілення душі і тіла
  6. Молитва за Україну мир і спокій текст

Молитва про душевний спокій (молитва про спокій душі)

Господи, даруй нам спокій прийняти те, що не може бути змінено,
Мужність – змінювати те, що можна,
І мудрість – відрізняти одне від іншого.
Проживаючи кожен день з повною віддачею;
Радіючи кожній миті;
Беручи труднощі як шлях, що веде до спокою,
Беручи подібно до того, як Ісус приймав
Цей гріховний світ таким, яким він є,
А не таким, яким я хотів би його бачити,
Вірячи, що Ти збудуєш все найкращим чином,
Якщо я доручив себе Твоїй волі.
Так я зможу придбати в розумних межах щастя в цьому житті
І всеперевершуюче щастя з Тобою на віки вічні – в наступному житті. Амінь.

Читайте також: Молитва про душевний спокій Оптинських Старців

Молитва щоб заспокоїти нерви (молитва для заспокоєння нервів)

Блаженна Стариця, Матрона Московська. Захисти мене від нервової ворожнечі, захисти мене від тяжкої потреби. Нехай душа моя від дум не болить, а Господь за все огріхи пробачить. Допоможи мені заспокоїти невроз, хай не буде плачу сумних сліз. Амінь.

Молитва щоб був спокій в сім’ї (молитва за спокій в сім’ї)

Улюблений Ісусе, пророки називали Тебе Князем миру. Ангели також проголосили мир людям, коли Ти народився.
Ти помер на хресті, щоби примирити Бога і людей. А найціннішим плодом Твоїх Страстей був мир, який Ти передав апостолам у день воскресіння. Ти наказав їм нести мир до кожного дому, до якого вони увійдуть.
Дай нам також мир, якого світ не може дати.

Даруй, щоб кожен з нас у цій сім’ї зміг зберегти цей мир, аби спокій і Твоя любов панували посеред нас.
Твоє Божественне Провидіння вчинило з нас сім’ю і в таїнстві Подружжя об’єднало нас святими узами. Дай нам благодать любові і піклування про нашу сім’ю. Вбережи нас від усілякої ненависті й нетерпеливості, сварок, бійок та недовіри.

Боже миру і любові, дай, щоб ми могли втішатися справжнім сімейним миром усі дні нашого життя і в майбутньому осягнути істинний мир у Твоїй вічній славі. Амінь.

Молитва для заспокоєння душі

О, Пресвята Діво Маріє. Як допомагаєш ти всім, хто потребує твоєї допомоги, так допоможи ж і мені в найважчий момент мого життя.

Заспокой серце моє, звільни душу мою від переживань, щоб, я раб(а) Божий(а) (ім’я), зміг (ла) знайти спокій і знову зрадіти життю.

Матір Божа, не дозволь душевним недугам позбавити мене здоров’я і щастя.

Вірую я в силу Небесну, і сподіваюсь на допомогу твою. Амінь.

Читайте також: Молитва коли важко на душі

Молитва за зцілення душі і тіла

Господи Ісусе, я молюся за свою душу. У ній відображені усі наслідки гріха. Через це я часто почуваюся знервованим(ною) і роздратованим(ною), неспокійним(ною) і мстивим(ою). Погані звички пустили коріння у моїй душі. Там залишилися знаки від ран, через що мені важко любити свого ближнього. Через різні переживання, які мав(ла) у житті, я став(ла) дуже недовірливим(ою).

О Господи, очисти мою підсвідомість. Увійди глибоко в неї зі Своїм світлом, так щоб темрява не поглинула її. Силою Своєї благодаті, торкнись глибиин моєї душі, яка є в’язним матеріальних речей і звідки походять мої страхи. Очисти мене так, щоб мій дух міг ще більше відкритись до Тебе і Твого Слова.
Я прошу, Господи Ісусе, щоб Ти зцілив усе моє занепокоєння і травми. Які виникли через мої невдачі та здійсненні плани. Очисти мене від усякої внутрішньої темряви і потурбуйся моїми ранами у центрі моєї підсвідомості. Силою Твого імені і через Твоє Слово залишаю зараз мудрування і зарозумілість, які опираються пізнанню Бога, і я підпорядковую кожну думку Твоїй волі.

Я прошу Тебе. Щоб моя душа була оновлена силою Твого Святого Духа і Твого Слова, так щоб тільки те, що правдиве, чесне, справедливе, чесне, любе, шанобливе і гідне хвали могло наповнити мої думки.
Нехай мир Божий, який набагато більший, ніж я можу зрозуміти, тримає моє серце і душу в Христі Ісусі.
Зараз я молюся за тих осіб, які духовно хворі і мають багато проблем. Полегши їхні тягарі і зціли їхні рани, які походять від їхніх духовних слабостей.

Захисти тих дітей і молодих людей, які отримали цей сумний спадок. Звільни їх від депресії, страхів, неврозів і всякої психологічної проблеми. Зціли також тих, які стали психологічно хворими через невдачі у сім’ї, у школі чи на роботі. Відведи від них будь-яку допомогу про самогубство і звільни їх від будь-якої думки, яка їх сковує.
Ісусе, будь єдиним Господом нашої душі! Своєю дорогоцінною Кров’ю звільни людей, що практикують окультизм і чародійство, наслідки яких ведуть до духовної темряви і смерті. Віднови мир і спокій у цих душах!
Амінь.

Молитва за Україну мир і спокій текст

Отче наш! Молимось до тебе за мир і спокій для нашої великої єдиної родини Дай нам Боже жити в любові до ближнього, у повазі прав і свобод кожного, не розпалюючи непремиренності. Царю Небесний! Вірю в нашу єдність, бо це велика Сила Твоя! Вірю, в силу духу нашого, бо це є Чудо Творіння Твого! Вірю, що ці слова зупинять темні сили Нехай ця битва на небі буде на перемогу Світла! Слава Тобі, Боже! Хай животворна роса впаде на наші землі Нехай вгамується розбрат Нехай зникнуть заздрощі й розпалення пристрастей Щоб полюбили ми один одного І, як одне ціле, перебували в Тобі. І допоможи нам знайти примирення. Захисти найменш захищених. Осуши сльози заплаканих, Скріпи віру тих, які сумніваються Пошли в наші серця любов один до одного, мир і спокій. Господи! Благослови Україну і всі родини наші Навчи нас не продавати свою совість ні дешево, ні дорого. Захисти нас від ворогів видимих і невидимих, що хочуть поневолити нас. Дай нам, Боже, жити вільним життям Дай кращу долю нашому народу Дай нам єдність, мир і спокій Господи! Збережи Україну Боже, прийми мою молитву За Україну! За Мир! і Спокій!

Молитва за Україну за мир і спокій (за Українську державу)

Господи Боже наш, Ти Бог Єдиний на небесах і на землі, Ти володієш усіма царствами й народами. В руках Твоїх міцність і сила, й ніхто опиратися Тобі не може. Ти сидиш на херувимах і Тебе безперестанно оспівують серафими, тож що може проти Тебе людина? Приклони, Господи, вухо Твоє й почуй; споглянь очима Твоїми й побач злі наміри ворогів наших. Віримо, що Ти один Милостивий і Сильний, і можеш позбавити нас від рук їхніх. Ти зберіг раба Твого Давида від руки сильного, вкотре показавши, що сила Твоя в немочі звершується, і прийняв журбу серця Езекії, подавши йому продовження років життя. Подай же мир і спокій боголюбивому народові нашому, й не віддай нам за гріхи наші. Бо пам’ятаємо слова Спасителя нашого, Єдинородного Сина Твого й Господа нашого Ісуса Христа: «Всі, хто взяв меч, від меча загинуть». Тож не на зброю нашу, а лише на Тебе надію покладаємо, силу Твою відаючи. Ти твориш чудеса, від Тебе перемога й поразка. Даруй Україні нашій мир глибокий і непорушний, від війни та нашестя супротивників оберігаючи, й усе благе на користь душевну й тілесну подаючи.Бо Ти є Бог милості, Цар миру й Спаситель душ наших, і тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духу, нині й повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитви для заспокоєння душі, нервів та серця тільки тоді будуть дієві, коли людина викине з голови негативні думки та злі помисли. Важливо пам’ятати, що людина сама з’їдає себе зсередини. Все, що є в його голові, відбивається на душевному стані і подальшій поведінці.

Рейтинг: 4.3 - 7 Голосов