Друкувати
Життя сучасної людини дуже складне. У ній часто відбуваються події, якими людина не в змозі керувати чи змінити їхній результат. Щоб захистити себе від негативу та мінімізувати наслідки складних життєвих ситуацій, слід використовувати молитву оберіг. Молитовні тексти позитивно впливають на долю людини та зміцнюють її силу духу.

Зміст:

  1. Молитва оберіг для сина та дітей
  2. Молитва оберіг від ворогів
  3. Молитва оберіг для воїна
  4. Молитва оберіг для вагітних
  5. Молитва оберіг “Три Янголи”
  6. Молитва оберіг для дому

Молитва оберіг

Молитва оберіг для сина та дітей

Господи Ісусе Христе, Сину Божий, заради молитов Пречистої Твоєї Матері, вислухай мене, недостойну рабу (ім’я). Господи, в милостивій владі Твоїй діти мої, раби Твої (імена). Помилуй і спаси їх, імені Твого ради, прости їм усі прогрішення вільні й невільні, скоєні супроти Тебе; настанови їх на істинний шлях Твоїх заповідей і розум їхній просвіти світлом Христовим задля спасіння душі та зцілення тіла.

Господи, благослови їх удома, в школі, у дорозі та в усякому місці Твоїх володінь, оберігай їх під Своїм покровом від кулі, ножа, отрути, вогню, потопу, смертельної недуги та марної смерті. Захисти їх від усіх видимих і невидимих ворогів та від численних хвороб, бід і нещасть, очисти їх від усякої скверни (алкоголю, тютюну, наркотиків) і полегши їхні духовні страждання й скорботи.

Господи, даруй їм на довгі роки життя благодать Твого Духа Святого, здоров’я, чеснотність. Примнож і скріпи, Господи, їхні розумові здібності й тілесні сили, даровані їм Тобою, дай Своє благословення на благочестиве і, якщо Ти цього забажаєш, сімейне життя й народження дітей у законному шлюбі.

Господи! Даруй мені, недостойній і грішній рабі Твоїй (ім’я), батьківське благословення на дітей моїх і рабів Твоїх у цей час ранку, дня чи ночі, Імені Твого ради, бо ж Царство Твоє вічне, всесильне і всемогутнє. Амінь.

Молитва оберіг від ворогів

Господи Ісусе Христе, Сину Божий. Допоможи мені очиститися від злісної заздрості ворожою і не допусти до мене скорботні дні. Вірую в тебе свято і старанно молю про прощення. У гріховних помислах і порочних справах, забуваю про православну віру. Прости мене, Господи, за ці гріхи і не карай шибко. Чи не прогневайся на ворогів моїх, а конче вернеш їм заздрісну сажу, напущені злими людьми. Хай буде воля твоя. Амінь.

Молитва оберіг для воїна

Господи, Боже Предвiчний, Царю всього свiту! Ти для пiдкорення нечестивих ворогiв та для збереження справедливости дозволяєш державам уживати меча та утримувати вiйськовий стан. Коли ж з Твоєї волi наше дитя вiдходить вiд нас на службу Вiтчизнi, молимо Тебе, Боже: дай, щоб вiн був вiрний своєму званню, i не дозволь, щоб погубив вiн свою душу. Додай йому сили й терпеливости в тiй тяжкiй службi. Передусiм дай йому, Боже, сили проти ворогiв душi його, щоб за Твоєю всесвятою ласкою зберiг вiн святу вiру й невиннiсть душi. Ти Сам, Боже, знаєш, яка велика небезпека загрожує душi нашої дитини у вiйськовому станi. Тому гаряче просимо Тебе: стережи його вiд тiєї небезпеки, збережи його нам таким, який вiд нас вiдходить.

Пресвята Дiво, особлива Заступнице невинних душ! Вiддаємо Тобi наше дитя пiд Твою могутню охорону. Ми знаємо й вiримо сильно, що коли Ти пiклуватимешся про нього, то напевно не заплямує своєї душi тяжким грiхом. Простягни над ним Свiй святий омофор i не випускай з-пiд нього, доки повернеться назад таким добрим, який тепер вiд нас вiдходить. Амiнь.

Молитва оберіг для вагітних

Прийми, о, Всеблагословенная і всемощного Пані Владичице Богородице Діво, ця молитви, зі сльозами Тобі нині приносив від нас, недостойних рабів Твоїх, до Твоєму цельбоносно образу спів возсилаємо з розчуленням, яко самій же тобі зде сущою і внемлющим зойку нашому. За коемуждо бо прохання виконання твориш, скорботи облегчаеші, немічним здоров’я даруєш, разслабленния і недужния ісцеляеші, від біснується біси прогоняеші, обідімия від образ позбавляється, прокаженния очіщаеші і малі діти милуєшся; ще ж, Пані Владичице Богородице, і від уз і темниць свобождаеші і усякої многоразлічния пристрасті лікуєш: вся бо суть можлива клопотанням Твоїм до Сина Твого, Христа Бога нашого. О, Всепетая Мати, Пресвята Богородице! Чи не переставай молитися за нас недостойних рабів Твоїх, що славлять Тебе і шанують Тебе, і поклоняються з розчуленням Пречистому образу Твоєму, і надію імущих неповоротних і віру безсумнівною до Тебе, Приснодіві преславне і непорочності, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва оберіг “Три Янголи” текст

Спаси, Боже. Збережи, Боже. Ти призначив мені на допомогу трьох Янголів, трьох Архангелів, відданих захисників. І наказав Ти їм мене оберігати, нікому в образу не давати, від будь-якої напасті берегти, щастя моє стерегти. Так почуйте мене, Янголи, мої Архангели, про допомогу вашу молю, з бідою розібратися хочу. Поставте захисний паркан від землі до самих небес, за який ніхто не зможе зайти.

Перестати боятися хочу всякого люта, язиків дурних, очей злих, розмов поганих, хвороб насuльників людей злих і всього дuявoльського, що є на землі. Я знаю, за вашою спиною – як за міцною стіною. Врятуйте і збережіть раба Божого (ваше ім’я), Янголи. Оберігайте мене з ранку до ночі. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь.

Молитва оберіг для дому

Отче Саваот, постав Хрест Хрестів від неба до землі. Убережи мій будинок, закрий його від ока чорного. Будинок Христов – Господній покрив. Тут Пречиста Богородиця зі своїми всіма всесильними стражниками і хранителями, охороняйте нас від усіх недругів, супостатів. Амінь (3 рази).

читайте також: молитва оберіг від ворогів, молитви за дітей.

Рейтинг: 4 - 8 Голосов