Друкувати
Позбутися шкідливої ​​звички куріння не так просто, як здається. Для того, щоб допомогти курцеві існує безліч різних методів. Деякі обирають шлях лікарських препаратів, інші звертаються до народної медицини. Для того, щоб розпочати боротьбу з курінням, одного бажання недостатньо. Потрібна сильна воля та тверда впевненість у своїх силах.

Підтримка рідних та близьких також стане добрим помічником. Також щоб кинути палити допомагає молитва проти куріння. Але мало хто знає про те, яку молитву можна читати в такій ситуації. У цій статті ми розглянемо які сильні молитви від куріння можна використати самому, хто палить для того, щоб назавжди забути про гріховну пристрасть і кинути палити.

Молитва від куріння

Список з 9 молитв проти куріння:

  1. Молитва щоб кинути палити текст
  2. Молитва від куріння друга
  3. Молитва засіб від куріння Пресвятій Трійці
  4. Молитва проти куріння Ангелу Охоронцю
  5. Молитва щоб кинути палити до Іоанна Златоуста
  6. Молитва щоб кинути курити до Амвросія Оптинського
  7. Молитва від пристрасті куріння до Амвросія Оптинського друга
  8. Молитва щоб кинути куріння Святителю Тихону Воронезькому
  9. Молитва від куріння Миколі Чудотворцю

Молитва щоб кинути палити текст

Многомилостивий Господи! Почуй моє благання, прийми молитву недостойного раба Твого, Твоїх виразок моїх, щоб не відвернути від мене. Тому що як іноді єси зцілив срібролюбиві душу Закхея митаря, зціли і мою душу, болезнущую багатьма пристрастями і бідами. Господи, вислухай голос благання мого, почуй стогони і жалюгідний крик мій. О, горе мені, горе мені грішному, бо ж уподібнююся ідолопоклонникам, не соромлюся воскурять фіміам бісівський, не соромлюся ображати Тебе, Господи, лукавством серця мого. Спокушати Тебе надмірної надеянностью на Твоє довготерпіння. Стоячи у Своїм храмі Твоєму, ублажала пахощами ладану, а по годині паки таяжде потішали куріння смороду. Опоганюю уста мої і цими ж устами кажу словеса хвалебні до Тебе. Акі пес повертається до своєї блювоти, тако ж аз гріха служу.

Всім бо яко гріх їсти його, але не маю відваги отрещіся мзди наймита. Многомилостивий Господи! Снізойді моєї немочі, прости мої розпуста, укріпи мене, дай мені терпіння і мужність душевне, не покинь мене, чи не дай мені погобнуті в багні гріховності, Спаси, Господи! Гину! Яко ж іноді єси, Господи, зцілив, молитвами Пречистої Матері твоєї, якогось чоловіка Сергія – зціли і мене недостойного. Тому що як іноді єси, Господи, визволив, за молитвами преподобного Амвросія Оптинського від скверною звички якогось Олексія Московського – визволи і мене окаянного. Тому що як іноді єси, Господи, свобода, по молитвам святих отців Києво-Печерських, від давлеющей пристрасті якогось Максима і поставив його служити Тобі у святому храмі Твоєму – тому і мене сквернаго і нечистого свободи, і дай мені послужити Своїй справедливості, і поработаті без лінощів тощно тобі Господеві моєму Ісусу Христу в усі дні життя мого, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва від куріння друга

Господи, приносимо перед Твій трон усіх тих, хто поневолений різними залежностями, що їх нищать, а зокрема тих, хто узалежнений від куріння. Ми знаємо, що це люди, які дуже легко здатні впадати у фізичну чи психічну залежність від будь-чого. Але не такою є Твоя воля. Ти хочеш, щоб ми були залежні тільки від нашого Господа, Ісуса Христа, який дає нам усе те, чого ми потребуємо.

Господи, ми знаємо, що ніхто з нас не здатний покинути куріння тільки за допомогою власної волі. Але Твоєї благодаті достатньо, щоб дати собі раду з кожною залежністю, а Твоя сила дозволяє їм пережити прагнення сягнути по наступну сигарету. Віддаємо їх у Твої руки, які можуть уберегти їх від чергової спокуси. Отче, будь ласкавий до всіх тих, хто шукає Твого обличчя і хоче віддати свою залежність Тобі й Твоїй силі. Дій у їхньому житті й допоможи їм. Через Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва засіб від куріння Пресвятій Трійці

Про премилосердний Боже, Отче, Сину і Святьш Душе, в Нероздільній Трійці поклоняємося і славимий, зглянься милостиво на раба Твого (ім’я), болезнию одержімаго; відпусти йому всі провини його; подай йому зцілення від хвороби; конче вернеш йому ту здоров’я та сили тілесні; подай йому долгоденственное і благого житіє, мирні Твій і премирними блага, щоб він разом з нами приносив вдячні благання Тобі, Всещедрому Богу і Творцю нашому.

Молитва проти куріння Ангелу Охоронцю

Ангеле мій Божий, Святий Хранитель, з небес мені Богом даний! Молю тя усередині – просвіти сина грішного та внеси світло в душу мою. Збережи мене, Ангеле Божий від усякого зла, та настави на діяння благочинний, до світла провідне. Направ мене, грішного, на шлях світлий та праведний. Амінь.

Молитва щоб кинути палити до Іоанна Златоуста

Звертаюся до Святителю Іоанна Златоуста! Чи не лишай слугу твого допомоги небесної, та поможи позбутися малодушності, та мук власних. Направ розум на шлях славний і пречистий. Зніми скам’яніле нечутливість. Грішний я у плоті своїй, грішний тягарем і пристрастю гріховним.

Допомоги прошу у тебе, Святитель наш да Заступник. Зглянулися мені благодать свою, так прийди на допомогу в боротьбі з хворобою заразливою. Вкажи шлях праведний, та поможи звільнити мене від залежності диявольської. Проханням молю тя в Царстві твоєму. Амінь.

Молитва щоб кинути курити до Амвросія Оптинського

Преподобіє отче, заступник наш Амвросій, ти сміливість перед Всевишнім нашим. Так умоли Владику Господа, нехай подасть він мені знак, обдарує допомогою свою могучаю для боротьби з нечистою пристрастю, так згубним возжеланіем.

Господи! Проханням до Святого Угодника твому, Амвросія Преподобному, молю тя про захист всевишньої. Даруй сил мені в боротьбі за здоров’я та помисли чисті. Так відбіжить від мене, раба твого, зла пристрасть тютюнова, в дали далекі, туди, откудова прийшла вона, з утроби пекла та вмістища проклятого. Нехай буде так! Амінь.

Молитва від пристрасті куріння до Амвросія Оптинського друга

Пишете, що ви не можете залишити тютюн курити. Раджу вам вжити проти цієї пристрасті духовне цілительство: докладно исповедайтесь у всіх гріхах, з семи років, і за все життя, і причастіться Св. Таїн, і читайте щодня, стоячи, Євангеліє по голові або більше; а коли нападе туга, тоді читайте знову, поки не пройде туга… Або замість цього кладіть, наодинці, по 33 великих поклони, в пам’ять земного життя Спасителя і честь Святої Трійці.

Ці слова сказав Амвросій Оптинський як допомогу для тих, хто хоче кинути палити.

Молитва щоб кинути куріння Святителю Тихону Воронезькому

Про святителю, отче наш Тихона! Почуй нас і попильнуйте сприятливим твоїм клопотанням умоліті Господа, та пробавіт Своя великия і багата милості на нас, грішних і недостойних Рабех Своїх (імена), та вилікує Своєю благодаттю неісцельния виразки і струпи розтлінних душ і тілес наших, так розчинить скам’яніла серця наша сльозами розчулення та плачу за премногих гріхах наших і так позбавить нас від вічних мук і вогню геенскаго, нехай дасть в нинішньому веце світ і тишу, здоров’я і порятунок, і тако сподобилися з ангелами і зі всіма святими, славити й оспівувати Всесвяте ім’я Отця і Сина і Святого Духа на віки віків. Амінь.

Молитва проти куріння Миколі Чудотворцю (Миколаю Угоднику)

Святий Миколай Чудотворець, Великий Угодник Божий, почуй благання раба Божого (власне ім’я) і допоможи мені впоратися із згубною звичкою. Зроби мені підтримку в тому, щоб відмовився я від куріння. Умоли Господа Всемогутнього прийняти мої щирі каяття в моїх гріхах і пробачити всі мої вільні й невільні гріхи. Допоможи мені, Святий Чудотворець Миколай встояти перед спокусами гріховними і зменш моє бажання курити. Дякую тобі, Святий Миколай, уповаю на твою підтримку і прославляю все діяння твої. Амінь.

Рейтинг: 5 - 3 Голосов