Друкувати
Кожна мама бажає, щоб її дитина росла здоровою і щасливою. І це залежить не тільки від правильного харчування, прогулянок на свіжому повітрі, розвиваючих та рухливих ігор, а й від міцного спокійного сну вночі. Цей фактор важливий для правильного розвитку дитини та її емоційного фону. Однак найчастіше сон малюка порушується, він погано спить, часто прокидається з плачем або повертається всю ніч.

Молитва за спокійний сон дитини

Намагаючись розібратися в причинах такого порушення, жінка йде до лікаря або шукає поради у більш досвідчених мам, але медицина не завжди може допомогти у вирішенні цієї проблеми, а поради – дати результат. Тоді єдине вірне рішення – молитися за малюка і просити у Бога допомоги. Найголовніше, щоб мама вірила, що ці благання допоможуть, для того щоб дитина спокійно спала вночі, слід прочитати молитву перед сном.

Список молитв за спокійний сон дитини

  1. Молитва за спокійний сон дитини (молитва на сон младенцу)
  2. Молитва на сон малюка друга
  3. Молитва за добрий сон дитини “До семи святих отроків Ефеських”

Молитва за спокійний сон дитини (молитва на сон младенцу)

Спи синочку (донька), міцно спи, є в лісі старий дуб, є на дубі тому гілка стара, суха. Нехай на гілку ту перейде все занепокоєння, а з тебе синочок, все зійде. Хай тієї гілці сохнути, розсипатися, а моєму синочкові відсипатися. Амінь.

Молитва на сон малюка друга

Хрест на мені, Хрест в мені. Прилітай, ангел, до мене. Сядь у правого крильця, Спаси мене, Господи, З ночі до світанку, Відтепер і навіки. Амінь.

Молитва за добрий сон дитини “До семи святих отроків Ефеських”

О, пречудесні святі отроки, міста Ефесу похвало і всього всесвіту надіє в Господі! Гляньте з висоти небесної слави на нас, що з любов’ю всемогутньому й премудрому Богові поклоняються та пам’ять вашу почитають, а, найперше, на діток християнських, що вашому заступництву перед Господом батьки їх доручили, зішліть на них благословення Христа Бога, що велів не забороняти дітям приходити до Нього.

Його милістю і благодаттю хворих з-поміж них зціліть, скорботних утіште, серця їхні в чистоті збережіть, покірністю їх наповніть і в благодатному ґрунті сердець їхніх зерна правдивої віри і сповідання Божого засійте та скріпіть, щоб від сили в силу їм зростати і всіх нас, що перед святою іконою вашою гарячі молитви через вас Творцеві возсилаємо, сподобіть Царство Небесне здобути й неустанно там прославляти пречудесне ім’я Пресвятої Тройці – Отця, і Сина, і Святого Духа на віки віків. Амінь.

Рейтинг: 4.7 - 4 Голосов