Друкувати
Торгівля – це не просто вид діяльності, але – свого роду мистецтво, опанувати яке можна тільки в праці та старанні. Однак нерідкі випадки, коли зусилля зробити торгівлю прибутковою, не дають результатів або вони такі малі, що не виправдовують грошові та трудові вкладення. Якщо справи йдуть не так, як хотілося б, а справа майже не дає прибутку, можна читати молитви на торгівлю.

молитва на добру торгівлю українською

Список молитв на гарну торгівлю:

  1. Молитва на торгівлю Іоанну Сочавському
  2. Молитва на добру торгівлю українською Миколі Чудотворцю
  3. Молитва на хорошу торгівлю
  4. Сильна молитва на успішну та вдалу торгівлю до Серафима Саровського
  5. Молитва щоб продати товар
  6. Молитва щоб продати машину

Молитва на торгівлю Іоанну Сочавському (Іоану Сочавскому)

Святий, славний і всехвальний великомученику Христовий Івана, безсумнівною заступнику нашого спасіння. Молимо тебе раби твої, зборах днесь в Божественну твоєму храмі і раце святих мощей поклоняються; милостивий будь якоже нам, тако і далеко віддаленим і на допомогу тя закликає і мученицька твоя страждання похвалами догоджати. Випроси нам усім у многомілостіваго Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа прощення і відпущення гріхів, до сего дне і години вчинених нами. Збережи нас неушкоджених від всіх підступів лукавого і ненаветну життя нашу збережи від будь-якого лиха душевних і тілесних, завжди, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва на добру торгівлю українською Миколі Чудотворцю

Про Великий наш наставник, Микола! Ти добрий і милосердний, побожний і великодушний. Прошу почути мене, раба твого (ім’я), молюся тобі і сподіваюся на допомогу в справах. Побач моя праця і старання, покірність і вірність Господу Богу. Убережи від поневірянь і падінь, додай розуму і сил. Вимолити у Господа для нас милості, нехай вбереже нас від підступів ворогів та направить на шлях правильний. Так збережи нас від спокус і діянь нечесних. Нехай воздасться нам за страждання наші, за старанність і покірність нашу. Уповаємо на клопотання твоє, просимо про допомогу. Припадаємо до лику твоєму святому з благаннями. Украй крилом своїм від негараздів і напастей, допоможи не пропасти в безодні гріховної і в багні пристрастей наших. Молимо про порятунок наших душ і сподіваємося на велику милість.

Молитва на хорошу торгівлю

До тебе, ангеле Христов, кличу. Аще оберігав мене і захищав, і зберігав, бо вона не згрішила я колись і не згрішу майбутньому проти віри. Так відгукнися ж зараз, нізойді на мене і допоможи мені. Працював я багато вельми, і зараз ти бачиш чесні руки мої, якими я працював. Так нехай же буде, як вчить Святе Письмо, що воздасться за працями. Віддай мені за працями моїм, щоб наповнилася стомлена працею рука, і міг би я жити безбідно, Богу служити. Виконай волю Всевишнього і Він учинить добро мене земними щедротами за працями моїм. Амінь.

Сильна молитва на успішну та вдалу торгівлю до Серафима Саровського

Про пречудесне отче Святий Саровський чудотворче! Ти для всіх, хто шукає тебе являєшся скоропослушним помічником. За часів земного житія твого всім приходять до тебе ти дарував розраду. Тобі дарований був дар зцілення і прозріння. І ти його рясно виявляв у своєму житті земної, за що і був покликаний Господом для небесного заспокоєння. Неможливо перелічити всі чудеса твої, вони численні як зорі на небі. І сьогодні солодкістю душа кожного стражденного наповнюється при вигляді лику твого. Ти своїм богоугодлівим гласом вимолювати у Господа прощення наших гріхів і огороджувальних нас від нових падінь гріховних. Так і я, Раб Божий, закликаю тебе на допомогу до себе. Не відмов в моє прохання і зроби мені підтримку в моїх справах. А я буду оспівувати ім’я твоє в молитвах, і дякувати Господу за його доброту. Амінь.

Молитва щоб продати товар

Справи, Господи, річок єси пречистими уста Своїми, яко без мене не можете творити ніщо. Господи мій, Господи, вірю про душі нашої, допоможи мені грішній, рабу Божу (ім’я), життя поліпшити торгівлею в купівлі, продажу та у всьому. Ти владико, Господи, сам її зроби в ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Святий Архангел Михаїл, у твоє святе ім’я торгуємо, спаси, сохрани і благослови своїми святими молитвами рабу Божу (ім’я) начати і совершіті щасливу і благополучне торгівлю. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа; інине, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва щоб продати машину Миколаю Угоднику

Микола Угодник, Захисник і Спаситель.
Відпусти мої гріхи і напасті, зроби так, щоб все відкинули пристрасті.
Не за заради великих грошей торгуюся,
Щоб продати машину, скорботно хвилююся.
Своїм чудом захисти від того, хто прикупить, не віддавши нічого.
Хай буде воля твоя.
Більш короткий її варіант, який можна прочитати безпосередньо перед тим як відправляєтеся на зустріч з імовірним покупцем Вашої машини:
Молитва Микола Чудотворець, Божий Угодник.
Відведи лихих людей від мене, адже продажем може бути – пастка.
Нехай сподобається машина клієнту, вона заплатить скільки потрібно до моменту.
Нехай буде так. Амінь.

читайти всі молитви Миколаю Чудотворцю.

Молитву на торгівлю щоб продати товар, слід читати перед початком торгового дня.

Рейтинг: 4.2 - 9 Голосов