Крем для вирівнювання торта – це крем, призначений для приготування торта з ідеальним зовнішнім виглядом та рівними контурами. Існує велика кількість рецептів крему для вирівнювання торта, для бісквіта, тістечок, печива та рулетів. Кожен з них по-своєму унікальний, але їх усіх поєднує те, що вони дуже смачні і створюють рівну поверхню на тортах. Готується такий крем для вирівнювання тортів швидко, нескладно та з невеликого набору інгредієнтів. Торти з ним виходять просто ідеально!

Креми для вирівнювання тортів 10 рецептів:

  1. Крем чіз для вирівнювання торта на вершках
  2. Крем із сирного сиру для вирівнювання торта
  3. Крем чіз на маслі для вирівнювання торта
  4. Білковий крем для вирівнювання бісквітного торта
  5. Крем для вирівнювання торта з білим шоколадом
  6. Крем Ганаш для вирівнювання торта
  7. Білково-заварний крем для вирівнювання та прикраси торта
  8. Крем пломбір для вирівнювання торта в домашніх умовах
  9. Шоколадний крем для вирівнювання торта
  10. Сметанний крем для вирівнювання торта

Всі рецепти вказані за порціями, якщо Вам потрібно більше крему, робіть більше 1 порції.

Крем чіз для вирівнювання тортів на вершках

Холодний сирний вершковий сир викладається у глибоку ємність. До нього додається просіяна через сито цукрова пудра, ванілін і все збивається до однорідності. Далі туди вливаються холодні жирні вершки, і крем збивається до однорідної, щільної та ніжної текстури. Він виходить неймовірно смачним.

Крем чіз для вирівнювання торта на вершках

Крем чіз для вирівнювання торта на вершках

Інгредієнти на 1 порцію

  • Сир вершковий сирний – 450 гр.
  • Вершки – 120 мл. 33%
  • Цукрова пудра – 70 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка

Кроки процесу приготування крему чіз для вирівнювання торта на вершках

  1. У глибоку ємність, в якій збиватимемо крем, викладаємо вершковий сирний сир. Для отримання якісного крему він має бути дуже холодним. Важливо випадково не взяти плавлений сир.
  2. Цукрову пудру разом з ваніліном просіюємо через дрібне сито, щоб не було грудок, і засипаємо все в ємність до сирного сиру.
  3. Тепер беремо міксер і збиваємо сир з цукровою пудрою, до отримання однорідної маси протягом двох-трьох хвилин.
  4. Тепер вливаємо жирні вершки гарної якості. Вони також мають бути дуже холодними, інакше не зб’ються. Продовжуємо збивати, поки не вийде щільний однорідний крем. Важливо його не перебити, тому що вершки можуть перетворитися на масло.
  5. Готовий крем має вийти ніжним, але водночас добре тримати свою форму. Тепер можемо вирівнювати їм наш торт бісквіт або використовувати його як прошарок. Смачного Вам!

Крем із сирного сиру для вирівнювання торта

До вершкового масла кімнатної температури додається цукрова пудра і за допомогою міксера все збивається в пишну масу. Потім туди вирушає сирний вершковий сир, трохи ваніліну і крем збивається до однорідної консистенції. Перед вирівнюванням тортів він ставиться на кілька годин у холодильник.

Крем із сирного сиру для вирівнювання торта

Крем із сирного сиру для вирівнювання торта

Інгредієнти на 10 порцій

  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Сир вершковий сирний – 350 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Ванілін – за смаком.

Кроки процесу приготування крему із сирного сиру для вирівнювання торта

  1. Перед початком приготування дістаємо масло з холодильника, нарізаємо його невеликими шматочками (кубиками) і даємо полежати при кімнатній температурі (можна одразу нарізати його в ємність для взбивання і почекати), поки воно не стане м’якшим.
  2. Далі перекладаємо розм’якшене вершкове масло в ємність, в якій збиватимемо крем, і додаємо до нього 100 грам цукрової пудри. Починаємо збивати все міксером на невеликій швидкості, щоби цукрова пудра розчинилася в маслі. Далі вмикаємо максимальну швидкість і продовжуємо збивати до утворення пишної маси.
  3. Збиваємо на великій швидкості приблизно 1-2 хвилини, поки цукрова пудра повністю не розчиниться, а крем не стане світлішим і стане повітряним.
  4. Тепер відправляємо до масла сирний вершковий сир, ванілін до смаку і знову збиваємо міксером на невеликій швидкості, після чого переключаємо на максимальну швидкість, щоб вийшов пишний крем.
  5. Готовий крем повинен вийти однорідним та стабільним. Перед тим як вирівнювати торт, ставимо його на декілька годин у холодильник, поки він не застигне. Крем також можна використовувати для прошарку, у цьому випадку залишаємо його за кімнатної температури (в холодильник можна не ставити). Смачного Вам!

Крем чіз на маслі для вирівнювання тортів

Вершкове масло кімнатної температури збивається міксером кілька хвилин. Потім туди додається цукрова пудра, ванільний цукор, сирний вершковий сир і крем збивається до однорідності. Далі він вирушає на кілька годин у холодильник, після чого їм можна буде вирівнювати торт.

Крем чіз на маслі для вирівнювання тортів

Крем чіз на маслі для вирівнювання тортів

Інгредієнти на 1 порцію

  • Сир вершковий сирний – 300 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 60-80 гр.
  • Цукор ванільний – по смаку.

Кроки процесу приготування крему чіз на маслі для вирівнювання торта

  1. Перед початком приготування дістаємо масло з холодильника і даємо йому полежати, поки воно не буде кімнатної температури. Далі перекладаємо його в чашу міксера та збиваємо на середній швидкості протягом 1-2 хвилин.
  2. Тепер засипаємо цукрову пудру і продовжуємо збивати, допоки маса не посвітлішає і не збільшиться в обсязі. У цей час, за бажанням, можемо додати ванільний цукор чи ванільний екстракт. Збиваємо все протягом 7-9 хвилин, залежно від потужності міксера.
  3. Далі, не перестаючи збивати, поступово додаємо вершковий сир. Якщо покласти весь одразу, то він може розлетітися по всій кухні, тому кладемо його поступово. Збиваємо ще кілька хвилин. Важливо не перебити крем, інакше він розшарується.
  4. Готовий крем повинен бути досить м’яким. Перед тим як вирівняти торт, відправляємо його в холодильник на кілька годин, щоб він застиг і став щільнішим.
  5. Тепер можемо приступати до вирівнювання торта. Такий крем також підійде до створення прикрас. Смачного Вам!

Білковий крем для вирівнювання бісквітного торта

Для початку вариться сироп із води, лимонної кислоти та цукру. Білки поступово збиваються до пишної маси, після чого туди поступово вливається сироп. Крем збивається ще 30 секунд, охолоджується і вирівнюється торт. Він виходить стабільним та неймовірно смачним.

Білковий крем для вирівнювання бісквітного торта

Білковий крем для вирівнювання бісквітного торта

Інгредієнти на 1 порцію

  • Білок яєчний – 60 гр (2 яйца).
  • Вода питна – 25мл.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Кислота лимонна – 1/3 ч. л.

Кроки процесу приготування білкового крему для вирівнювання бісквітного торта

  1. У невеликий сотейник наливаємо воду, додаємо до неї цукровий пісок, лимонну кислоту та ставимо на середній вогонь. Варимо сироп, поки цукор повністю не розчиниться, іноді помішуючи його. Потім зменшуємо вогонь та починаємо працювати з білками.
  2. Переливаємо білки у глибоку ємність та починаємо збивати за допомогою міксера. Спершу робимо це на мінімальній швидкості, поступово збільшуючи її до максимальної. Повинна вийти пишна маса.
  3. Не забуваємо також поглядати за сиропом. Він має придбати легкий карамельний колір, а запах стане карамельним. Це буде знаком того, що він готовий. Готується він дуже швидко, тому важливо не відволікатися, щоби не спалити його.
  4. Тонкою струєю вливаємо сироп, що вийшов, до білків, не припиняючи збивати їх. Таким чином, крем має ще збільшитися в об ‘ємі.
  5. Після того, як весь сироп буде вже в білках, крем збиваємо ще приблизно 30 секунд. Готовий крем повинен бути стійким і добре триматися на вінчиках міксера. За бажання можна додати барвники і почати вирівнювати торт. Смачного Вам!

Крем для вирівнювання торта з білим шоколадом

Вершки доводяться до кипіння, до них додається білий шоколад і перемішується все до розчинення. Потім все збивається блендером і вирушає до холодильника. Далі збивається Маскарпоне, до нього поступово додається ганаш, доки не вийде легкий, але стабільний крем.

Крем для вирівнювання торта з білим шоколадом

Крем для вирівнювання торта з білим шоколадом

Інгредієнти на 1 порцію

  • Сир Маскарпоне – 400 грн.
  • Вершки 33-35% – 300 мл.
  • Шоколад тертий білий – 170 гр.

Кроки процесу приготування крему для вирівнювання тортів з білим шоколадом

  1. Жирні вершки переливаємо в невеликий сотейник, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Далі висипаємо туди тертий білий шоколад і акуратно перемішуємо, поки шоколад повністю не розчиниться.
  2. Переливаємо ганаш, що вийшов, у високу ємність щоб було зручно взбити його блендером і збиваємо його за допомогою блендера приблизно 2-3 хвилини.
  3. Збитий ганаш прикриваємо зверху харчовою плівкою, щоб він не завітрився, і даємо спочатку охолонути при кімнатній температурі, після чого прибираємо його в холодильник на пару годин.
  4. У цей час перекладаємо в окрему ємність сир Маскарпоне та починаємо збивати його за допомогою міксера на низькій швидкості.
  5. Далі в ємність до сиру Маскарпоне додаємо ганаш, що охолодився, на білому шоколаді і продовжуємо збивати, поки не вийде пишний і однорідний крем. Він дуже стабільний і легкий, тому можемо відразу ж розпочати вирівнювання тортів. Смачного Вам!

Крем Ганаш для вирівнювання торта

Для початку на водяній бані розтоплюється шоколадна біла глазур разом із білим шоколадом. Далі все трохи остуджується, до шоколаду додається вершкове масло і ганаш збивається за допомогою міксера до утворення пишних піків. Завдяки такому крему, у торта буде міцне та акуратне вирівнювання.

Крем Ганаш для вирівнювання торта

Крем Ганаш для вирівнювання торта

Інгредієнти на 1 порцію

  • Шоколад білий – 160 гр.
  • Глазур біла шоколадна – 140 гр.
  • Масло вершкове – 180 гр.

Кроки процесу приготування крему Ганаш для вирівнювання торта

  1. Перекладаємо білий шоколад з глазур’ю в ємність і розтоплюємо на водяній бані, постійно помішуючи лопаткою.
  2. Знімаємо шоколад з водяної бані і даємо йому охолонути приблизно до 40 С. Температуру перевіряємо за допомогою спеціального термометра якщо у вас такий є (якщо немає він має бути чуть теплим).
  3. Додаємо до шоколаду, що злегка остигнув, розм’якшене вершкове масло нарізане шматочками (для цього слід заздалегідь витягнути масло з холодильника та дати йому трохи постояти і розм’якнути).
  4. Перемішуємо все лопаткою до однорідної маси, після чого відправляємо ганаш в холодильник на 15 хвилин.
  5. Через необхідний час 15 хв дістаємо все з холодильника і починаємо збивати ганаш на білому шоколаді за допомогою міксера, поки він не посвітлішає, і не утворюватимуться пишне наповнення.
  6. Готовим ганашем вирівнюємо торт і ставиться на якийсь час у холодильник для застигання. Потім можемо приступати до основної прикраси торта. Смачного Вам!

Білково-заварний крем для вирівнювання та прикраси торта

У сотейнику протягом 8-10 хвилин вариться сироп із води та цукру. Білки збиваються за допомогою міксера, і в них тонким струмком вливається цукровий сироп. Далі додається лимонний сік із ваніліном, і крем збивається до стійких піків. Таким кремом вирівнюється торт, він прикрашається та подається до столу.

Білково-заварний крем для вирівнювання та прикраси торта

Білково-заварний крем для вирівнювання та прикраси торта

Інгредієнти на 1 порцію

  • Білки курячі – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 300 гр.
  • Вода – 100 мл.
  • Ванілін – 0.5 пакетика.
  • Сік лимонний чи кислота – 1 ч.л.

Кроки процесу приготування білково-заварного крему для вирівнювання та прикраси тортів

  1. Починаємо з приготування сиропу. У сотейник наливаємо воду, додаємо до неї цукровий пісок та ставимо на невеликий вогонь. Доводимо сироп до кипіння та варимо до повного розчинення цукру. Готовність перевіряємо, крапнувши краплю сиропу в холодну воду. Якщо в ній утворюється м’яка кулька, то все готове. Найголовніше – не переварити сироп, тому що його можна спалити.
  2. У чашу міксера відправляємо холодні білки і починаємо збивати їх на повільній швидкості. У роботі з таким кремом дуже зручно стаціонарний міксер, тому що він візьме лише на себе збивання білків, а в цей час можна спокійно готувати сироп.
  3. Після того, як білки зб’ються до пишної піни, тонким струмком вливаємо туди гарячий цукровий сироп. У цей час продовжуємо збивати білки на великій швидкості.
  4. Після того, як сироп буде повністю залитий, додаємо до білків лимонний сік та ванілін. Збиваємо крем, поки він не стане повітряним із стійкими піками.
  5. Кремом, що вийшов, можемо почати вирівнювати торт. Також його можна використовувати в приготуванні тістечок та інших виробів. Смачного Вам!

Крем пломбір для вирівнювання тортів в домашніх умовах

Яйця змішуються з цукровим піском, сметаною та борошном. Потім все ставиться на водяну баню та прогрівається протягом 12 хвилин до загусання. Крем перекладається в окрему ємність та охолоджується. Потім він порціями додається до збитого вершкового масла і добре збивається.

Крем пломбір для вирівнювання тортів в домашніх умовах

Крем пломбір для вирівнювання тортів в домашніх умовах

Інгредієнти на 1 порцію

  • Сметана чи вершки від 25% – 240 гр.
  • Яйця курячі – 60 гр (2 яйца).
  • Цукор-пісок – 80 гр.
  • Борошно пшеничне – 20 гр.
  • Масло вершкове 82% – 100 гр.

Кроки процесу приготування крему пломбір для вирівнювання торта

  1. Перед початком приготування дістаємо масло з холодильника і нарізаємо його невеликими шматочками. Найсмачніший крем вийде в тому випадку, якщо температура заварного крему та масла будуть співпадати.
  2. У відповідну ємність відправляємо цілі яйця, цукровий пісок, сметану і все ретельно збиваємо до отримання однорідної маси.
  3. Потім просіюємо туди борошно пшеничне і ще раз перемішуємо.
  4. У сотейнику або невеликій каструлі кип’ятимо воду і зверху встановлюємо ємність з яєчною масою так, щоб вона не стикалася з водою (робимо як баню). Температуру встановлюємо мінімальну. Крем варимо близько 12 хвилин, постійно помішуючи, поки він не загусне. Він має бути температури 82-85оС.
  5. Перекладаємо крем в холодну ємність, накриваємо її харчовою плівкою і даємо йому охолонути до кімнатної температури.
  6. Розм’якшене вершкове масло збиваємо міксером до однорідної маси. Далі по одній столовій ложці додаємо нашу заварну суміш. Крем пломбір готовий після того, як все поєдналося.
  7. Готовий крем прибираємо в холодильник на 10-15 хвилин, щоб він став міцнішим. Тепер можемо вирівняти торт або інший десерт. Смачного Вам!

Шоколадний крем для вирівнювання торта

Спочатку шоколад або кондитерська глазур розтоплюється в мікрохвильовій печі. Далі він остуджується і туди вводиться розм’якшене вершкове масло. Все перемішується лопаткою та збивається міксером 5 хвилин на високій швидкості. Готовим шоколадним кремом вирівнюється торт.

Шоколадний крем для вирівнювання торта

Шоколадний крем для вирівнювання торта

Інгредієнти на 1 порцію

  • Глазурь кондитерська або шоколад – 300 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.

Кроки процесу приготування шоколадного крему для вирівнювання десертів

  1. Якщо використовуємо шоколад, спочатку дрібно його нарізаємо ножем або натираємо на тертці. При використанні кондитерської глазурі нічого не треба робити.
  2. Крихту, що вийшла, пересипаємо в глибоку ємність і розтоплюємо все в мікрохвильовій печі. Розтопленому шоколаду даємо охолонути до кімнатної температури.
  3. Вершкове масло попередньо дістаємо з холодильника і розм’якшеним відправляємо його в шоколад. Перемішуємо все за допомогою силіконової лопатки до однорідної маси.
  4. Тепер беремо міксер і збиваємо практично готовий ганаш на високій швидкості протягом 5 хвилин. Таким чином, все добре змішається між собою і стане повітрянішим.
  5. Перед тим як вирівнювати торт шоколадним кремом, що вийшов, даємо йому постояти при кімнатній температурі протягом однієї години. Смачного Вам!

Сметанний крем для вирівнювання тортів

Сметана прогрівається на водяній бані разом із білим шоколадом. Далі туди додається набряклий желатин, розм’якшене вершкове масло і все збивається міксером до однорідності. Крем ставиться в холодильник на 30 хвилин, після чого збивається до стійких піків. Він виходить смачний та стабільний.

Сметанний крем для вирівнювання тортів

Сметанний крем для вирівнювання тортів

Інгредієнти на 1 порцію

  • Глазурь шоколадна біла або шоколад – 400 гр.
  • Сметана 25% – 150 гр.
  • Масло вершкове – 300 гр.
  • Желатин – 1 год.
  • Вода – 2 ч. л.
  • Цукор ванільний – 15 гр.

Кроки процесу приготування сметанного крему для вирівнювання тортів

  1. Для початку насипаємо желатин у невелику ємність, заливаємо його водою та залишаємо набухати.
  2. Жирну сметану перекладаємо в глибоку ємність, додаємо до неї ванільний цукор і ставимо на водяну баню. Постійно помішуємо силіконовою лопаткою, до тих пір поки цукор повністю не розчиниться.
  3. Тепер відправляємо в сметану білу шоколадну глазур або шматочки шоколаду і продовжуємо помішувати, поки шоколад повністю не розтане.
  4. Далі знімаємо ємність з водяної бані, додаємо набряклий желатин і ретельно перемішуємо.
  5. Відправляємо до шоколаду зі сметаною розм’якшене вершкове масло і трохи перемішуємо масу силіконовою лопаткою.
  6. Беремо міксер, збиваємо крем до однорідності та прибираємо його в холодильник на 20-30 хвилин для стабілізації.
  7. Через 20-30 хв. ще раз збиваємо охолоджений крем до однорідності і стійких піків.
  8. Можемо приступати до вирівнювання тортів чи десертів. Смачного Вам!
Рейтинг: 5 - 5 Голосов