Друкувати
Солоні сирники – це оригінальна та апетитна страва, яку можна використовувати як закуску. Додавання свіжої зелені надає таким сирникам особливий аромат та смак, роблячи їх ніжними, соковитими та насиченими. Якщо ви хочете приготувати щось нове та незвичайне, тоді солоні сирники із зеленню – ваш ідеальний вибір.

Як приготувати солоні сирники: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • Сир – 0,5 кг
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Пшеничне борошно, манна крупа – по 40 г
  • Сіль кам’яна – 10 г
  • Свіжий кріп та петрушка – по 30 г
  • Рослинна олія – для смажених сирників

Кроки приготування солоних сирників:

  1. В окрему ємність вбийте курячі яйця, додайте сіль і злегка збийте вінчиком.
  2. Сир викладіть у глибоку миску, влийте вже збиті яйця, додайте борошно, манку і все перемішайте до однорідності.
  3. Зелень кропу та петрушки вимийте, обсушіть і дрібно наріжте, додайте її до сирної суміші та перемішайте.
  4. З сирного тіста сформуйте порційні кульки, обваляйте їх у борошні і трохи приплюсніть, формуючи круглі заготовки.
  5. Викладіть майбутні сирники в розігріту сковороду і обсмажте з двох сторін на олії до утворення рум’яної скоринки.
  6. Сирники солоні готові. Подавайте їх зі сметаною та рубаною зеленню.

Поєднання свіжої зелені, сиру та спецій робить ці сирники особливо апетитними та цікавими. Вони ідеально підходять для вечері, закуски чи святкового столу.

Рейтинг: 5 - 1 Голосов