Як зробити сирники з домашнього сиру в домашніх умовах: смачний рецепт
Інгредієнти:
- Домашній сир – 0,2 кг
- Цукровий пісок – 25 г
- Сіль – за смаком
- Ванільний цукор – 7 г
- Куряче яйце – 1 шт.
- Пшеничне борошно – 40 г для тіста + 80г для паніровки
- Рослинна олія – 50 г
Рецепт домашніх сирників кроки приготування:
- Перед тим як зробити сирники з домашнього сиру підготуйте тісто. Сир відкиньте на чотиришарову марлю і відіжміть надмірну вологу. У глибоку миску протріть отриманий сир через дрібне сито.
- В ємкість з перетертим сиром внесіть сіль, цукор і ванільний цукор. Перемішайте інгредієнти.
- Куряче яйце вбийте в окрему чашу, збийте його вінчиком і додайте до сирної маси. Все перемішайте до однорідності. Сюди ж просійте борошно, постійно перемішуючи складові, до отримання однорідної гладкої маси. Перенесіть у холодильник на чверть години для охолодження.
- Робочу поверхню притрусіть борошном, викладіть сирну суміш і зробіть з неї валик діаметром близько п’яти сантиметрів. Якщо заготовка не тримає форми, додайте до тіста трохи борошна.
- Сирний валик наріжте бочонками завтовшки по 1,5 см, кожен з них обваляйте в борошні з усіх боків.
- У сковроду влийте олію і розігрійте, внесіть заготовки сирників і обсмажте сирники з сиркової маси по дві хвилини з кожного боку до утворення рум’янцю. Для того щоб сирники не зварилися, смажте їх під відкритою кришкою і викладайте на сковороду з невеликою відстанню один від одного.
- У фіналі накрийте кришкою і продовжуйте готувати домашні сирники при невисокій температурі ще три хвилини, після чого у гарачому вигляді подавайте до столу. Смачного!
Завдяки нашому рецепту ви зможете приготувати сирники, які будуть ніжними, ароматними та просто танути у роті. Сирники з домашнього сиру стануть ідеальним вибором для сніданку, вечері чи десерту, і ніхто не зможе встояти перед їхнім чудовим смаком.
Показати коментарі