Рецепт сирників з бананом
Інгредієнти:
- Сир – 0,4 кг
- Середній банан – 1 шт.
- Цукровий пісок – 50 г
- Куряче яйце – 1 шт.
- Борошно із пшениці – 70 г
- Рослинна олія – 1 ст. ложка
Кроки приготування сирників з бананом:
- У глибокій чаші з’єднайте сир, цукор і куряче яйце, перемішайте все до однорідного стану.
- До сирної маси додайте банан, нарізаний на невеликі шматочки, перемішайте, всипте борошно, і ще раз все перемішайте.
- Вимісіть тісто вручну, сформуйте сирники і обваляйте в борошні з усіх боків.
- Поставте сковороду на вогонь, розігрійте, змастіть рослинним маслом і викладіть заготовки для сирників.
- Обсмажте сирники з бананом під відкритою кришкою на середньому вогні по дві хвилини з кожного боку, потім зменшіть вогонь і доведіть сирники до готовності під кришкоюпротягом однієї хвилини. Готову страву подавайте на стіл!
Сирники з бананом відмінно поєднуються з різними додатковими компонентами, які підкреслять смак страви та візуально покращать подачу.
Ось кілька варіантів, із чим можна подавати сирники з бананом:
- Цукровий сироп, мед чи карамельний соус додасть насолоду та прикрасить страву.
- Полуниця, малина, чорниця чи смородина збалансує банановий смак сирників.
- Сметана або йогурт додасть кремовості та свіжості.
- Подрібнені волоські горіхи, мигдаль або фісташки додадуть текстуру та аромат.
- Шматочки чорного або молочного шоколаду створять ідеальне поєднання із банановим смаком.
Показати коментарі