Друкувати
У цьому рецепті ми розповімо вам про те, як приготувати сирники без яєць. Ви дізнаєтеся, які інгредієнти можна використовувати замість яєць, щоб зв’язати тісто та отримати ідеальні сирні запіканки. Готуйте з нами та насолоджуйтесь цими смачними та безяєчними ласощами!

Сирники без яйця: рецепт приготування

Інгредієнти:

  • Жирний сир – 0,2 кг
  • Густа сметана з жирністю не менше 25% – 50 г
  • Борошно пшеничне – 70 г
  • Цукор-пісок – 25 г
  • Ванілін, сіль – по щіпці
  • Рослинна олія – 50 г

Кроки приготування сирників без яєць:

  1. Сир, сметану, сіль та цукор покладіть у чашу блендера, перебийте всі інгредієнти до однорідного стану.
  2. Отриманий склад перенесіть у глибоку миску, внесіть ванілін і просіяне борошно. Перемішайте все вручну до однорідності. У результаті має вийти сирна маса, яка липне до рук.
  3. Харчову плівку розріжте на невеликі квадрати. У центр кожного викладіть по столовій ложці з гіркою сирної маси і герметично оберніть. Сформуйте кульки і відправте їх у морозильну камеру для затвердіння.
  4. З отриманих кульок зробіть круглі заготовки для сирників і вимочіть їх у борошні.
  5. У розігріту сковороду влийте олію, викладіть заготовки, накрийте кришкою і обсмажте сирники з обох боків за середньої температури до рум’янцю.
  6. Подавайте готові сирники без яєць гарячими разом із улюбленими добавками.

Також ви можете використовувати альтернативні інгредієнти, такі як банани, яблучне пюре, гарбузове пюре або льняне борошно, щоб замінити яйця та досягти бажаного зв’язування тіста.

Рейтинг: 5 - 1 Голосов